Εκδηλώσεις

 

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Δ΄ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ



Δ΄ γεύμα αγάπης για την ανέγερση του Ιερού Ναού
Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 το τέταρτο γεύμα αγάπης για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού μας με μεγάλη επιτυχία καθώς διακόσιοι πενήντα αδελφοί μας προσήλθαν εκφράζοντας και εκδηλώνοντας  την αγάπη τους στον αγώνα που κάνουμε για να χτίσουμε και πάλι την Εκκλησία μας. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά γιατί ήρθαν όλοι για να μας πουν «καλή δύναμη» και να μας στηρίξουν. Ευχαριστούμε τον εκπρόσωπο του Σεβασμιωτάτου και Αρχιερατικό Επίτροπο της περιοχής μας πατέρα Θεοδόσιο Τσιτσιβό για την παρουσία του και τη συμπαράσταση.   Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Καπερώνη για τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο του «Ποσειδών Παλλάς».  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Ερανικής επιτροπή που έκαναν ότι ήταν δυνατόν και κοπίασαν πολύ για να έχει επιτυχία το γεύμα. Ευχαριστούμε το χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Γηροκομίτισσα» και τον υπεύθυνο του χορευτικού Δημήτρη Βούλγαρη που λάμπρυναν την εκδήλωση με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που μαγείρεψαν,  που έφτιαξαν ψωμί και γλυκά και όσους προσέφεραν τα ποτά. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και διάφορα τρόφιμα απαραίτητα για το γεύμα. Ακόμα   ευχαριστούμε τον υπεύθυνο για τη μουσική και αγαπητό φίλο Σπυρίδωνα Γαλάνη που πάντοτε είναι παρών σε όλες τις εκδηλώσεις που κάνουμε.
 Τέλος θέλουμε να γνωρίζουν όλοι ότι το έργο της ανεγέρσεως δεν είναι δικό μας έργο αλλά έργο του Θεού και μέσα από τη διαδικασία της ανεγέρσεως βλέπουμε την παρουσία Του ολοζώντανη μπροστά μας. Ο Θεός ανεγείρει και ο Θεός θα τελειοποιήσει το έργο. Γι’ αυτό Τον Δοξάζουμε , Τον Υμνολογούμε και Τον Ευχαριστούμε πάντα. Δόξα σοι ο Θεός.
ιερέας  Δημήτριος Μπιλιανός 






























==========================================

 

 

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 27-8-2013

Με τη βοήθεια του Θεού, τις πρεσβείες του προστάτου μας Αγίου Χαραλάμπους και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ.Χρυσοστόμου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η δημοτική παραδοσιακή βραδιά για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού μας. Ευχαριστούμε με την καρδιά μας  όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωσή μας, τους επώνυμους και τους ανώνυμους, αλλά και όσους μας έδειξαν την αγάπη τους συμπαραστεκόμενοι στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να φτιάξουμε την Εκκλησία μας. Ευχαριστίες πολλές τέλoς στους επιτρόπους και τα μέλη της ερανικής επιτροπής για την ανέγερση αλλά και όσους αφανώς εργάστηκαν για να έχει επιτυχία η εκδήλωση.
ιερέας Δημήτριος Μπιλιανός











==========================================

 

Εκδρομή στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου και στην Ι.Μ.Τιμίου Σταυρού Μαψού στις 14-5-2013

==========================================


  Γ΄ ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ



 Γ΄ γεύμα αγάπης για την ανέγερση του Ιερού Ναού
Με την ευχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 το τρίτο γεύμα αγάπης για την ανέγερση του νέου Ιερού Ναού μας με μεγάλη επιτυχία καθώς τριακοστοί και πλέον ενορίτες αλλά και άλλοι αδελφοί μας προσήλθαν εκφράζοντας και εκδηλώνοντας έτσι την αγάπη τους στον αγώνα που κάνουμε για να χτίσουμε και πάλι την Εκκλησία μας. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Καπερώνη για τη δωρεάν παραχώρηση αίθουσας εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο του «Ποσειδών».  Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και της Ερανικής επιτροπή που έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να έχει επιτυχία το γεύμα. Ευχαριστούμε το χορευτικό του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Παναγία Γηροκομίτισσα» που λάμπρυνε με την παρουσία του. Ευχαριστούμε όλες τις κυρίες που μαγείρεψαν, αλλά και εκείνες που έφτιαξαν ψωμί και γλυκά. Ευχαριστούμε όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο και διάφορα τρόφιμα απαραίτητα για το γεύμα.  





























































========================================== 

Εκδρομη στην Παναγία την Προυσιώτισσα 28-5-201


==========================================


Β' Γεύμα Αγάπης για την ανέγερση του Ιερού Ναού

(πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο"Λάγιος" στα Τσουκαλέικα
στις 12 Φεβρουαρίου 2012)
















==========================================

Εκδρομή στην Ιερά Μονή Βαρνάκοβας στις 31 Μαΐου 2010



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...